ons verhaal

Hallo. Mijn naam is Nancy Goossens en ik wil je graag vertellen waarom wij de uitdaging aangingen om FormoStar te verdelen in België en Nederland en waarom wij, samen met vele gebruikers, zo enthousiast zijn over deze behandeling.

Toen ik in 2001 het wellnesscenter Het Vijfde Seizoen in Westerlo overnam, ben ik op zoek gegaan naar een aantal effectieve afslankmethodes. In mijn zoektocht leerde ik FormoStar Infrared Body Wrap kennen. Mijn aandacht werd getrokken door de veelbelovende slogan “verlies 1200 calorieën op 1 uur”.

We namen contact op met de Duitse producent, deden een proefbehandeling en waren meteen zo enthousiast dat we een toestel aankochten. Ook onze klanten reageerden zeer enthousiast : naast de schitterende afslankresultaten ontdekten we ook de helende en heilzame werking van infrarood. Het effect van de diepgaande warmte op huidweefsel en spieren geeft je immers terug een fit gevoel en jeugdige vitaliteit.

Het liep zo goed dat we in anderhalve maand onze investering hadden terugverdiend en beslisten om een tweede toestel aan te schaffen. De Duitse producent bezocht ons in België en verbaasde ons met zijn voorstel om FormoStar in België te verdelen. Omdat FormoStar ook doet wat het beweert en omdat het een betaalbare investering is met een snelle terugverdientijd (sorry, we geloven niet in veel te dure toestellen) hebben we de stap gemaakt van enthousiaste gebruiker naar Benelux-verdeler.

en français | contact